Antiek- en Brocante markt in de Lage Vuursche


Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - zondag, 10/09/2017
11:00 - 17:00

Locatie
Lage Vuursche


Zondag 10 september vindt er een nieuwe markt plaats in de Lage Vuursche: de Antiek- en Brocante Markt.

Wie op zoek is naar exclusief antiek of mooi brocante kan op zondag 10 september 2017 van 11-17 uur terecht in de Dorpsstraat, middenin in het dorpje Lage Vuursche. Ruim 50 gespecialiseerde handelaren en verzamelaars in antiek, curiosa en brocante uit Nederland etaleren, presenteren en verkopen hun mooiste stukken.

Er is voor iedereen wel wat te vinden. Bent u op zoek naar een sfeervolle aanvulling op het interieur? Uw gehele huis kan worden ingericht met mooie en exclusieve antieke spullen. Variërend in ouderdom van enige tientallen jaren tot enige honderden jaren, wordt er van alles uitgestald. Bent u op zoek naar iets moois om te dragen? Op deze antiek- en brocantemarkt is er genoeg te vinden: gouden ringen, stijlvolle zilveren armbanden, vergulde halskettingen enz. en een ruime selectie porselein, kristal en mooie schilderijen. Het is er allemaal. Dit alles en nog veel meer is dus op zondag 10 september 2017 in Lage Vuursche op een super locatie in de bossen tussen Utrecht en Hilversum te vinden. Het pittoreske dorpje heeft een beschermd dorpsgezicht en het lijkt wel of de tijd er heeft stil gestaan. Omdat er ieder weekend veel dagjesmensen, zowel bij goed als slecht weer, een bezoek brengen aan Lage Vuursche, zal het op deze zondag zeker gezellig druk worden in de afgesloten Dorpsstraat. De toegang is gratis en er wordt gezorgd voor voldoende parkeergelegenheid op het weiland achter Restaurant De Lage Vuursche

Na een bezoek aan de markt kunt u natuurlijk ook nog een wandeling maken in de prachtige bossen die het dorpje omringen of gezellig wat eten of drinken in de restaurants in het dorp.

Tevens is op deze dag de eeuwen oude Stulpkerk van 14:00 -16:00 uur opengesteld voor bezichtiging. Onlangs is de kerktoren nog prachtig gerestaureerd.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *