Concert – Sean Ryan


Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - vrijdag, 14/09/2018
20:00 - 22:00

Locatie
Dorpshuis "De Furs"


Vrijdag 14 september geeft Sean Ryan, een Nashville sing-and-songwriter een concert in Lage Vuursche. Aan de bezoekers van het Triple-A live café de eer kennis te maken met deze veelzijdige artistieke singer-songwriter.
De oprechte en soulvolle zang van Sean Ryan wordt gecomplimenteerd door de passie die hij op de gitaar weerlegt. Zijn liedjes zijn gebouwd op de worstelingen en triomfen in het leven en weerspiegelt tegelijkertijd de humor en emoties die wij allemaal in het leven tegenkomen.
Singer-songwriter Sean Ryan heeft de afgelopen vijftien jaar succesvol opgetreden in alle uithoeken van de USA tot regelrecht in het hart van de muziekstad Nashville, waar hij nu resideert. Sean Ryan stamt uit een lange rij muzikanten beginnende bij zijn grootvader die bij het Las Vegas “Rat Pack” optrad. Hij kreeg drums van zijn vader op zijn elfde en begon al snel professioneel te spelen. Na zeven jaar optreden met vader en broer besloot Sean zijn eigen soloproject te starten. Met zijn zwoele intense passionele stem, neemt deze onconventionele kunstenaar de alledaagse worstelingen en triomfen in zijn leven op in zijn muziek. Een songwriter pur sang!

MERCY, de nieuwste EP van Sean Ryan, wordt voor de eerste keer in Europa uitgebracht en via de Europese “MERCY”-tour o.a. in Nederland aan ons voorgesteld.

Reserveren: info@triple-a.net
De entree is € 15,- aan de deur

NB: Voor de bezoekers van het concert is er de mogelijkheid voor aanvang van het concert een drie -gangen menu à € 25,- te gebruiken, dit keer in Restaurant de Lage Vuursche

Mocht je gebruik willen maken van dit aanbod dan graag reserveren via info@triple-a.net

PS: houdt je s.v.p. rekening mee een kwartier voor aanvang van het concert aanwezig te zijn?

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *