Kerstmarkt Lage Vuursche 8 en 9 december 2018


Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - zaterdag, 08/12/2018 - zondag, 09/12/2018
11:00 - 17:00

Locatie
Lage Vuursche


Al vele jaren wordt vanaf begin december de Dorpsstraat in Lage Vuursche in kerstsfeer gebracht. Maar liefst 25 grote kerstbomen met kerstboomlampjes brengen het dorp in een feeërieke kerstsfeer. Voor de eerste keer wordt er nu op zaterdag 8 december & zondag 9 december van 11:00-17:00 uur een Kerstmarkt georganiseerd in het dorp. De ca. 50 kerstkramen, met een groot aanbod aan allerlei kerstartikelen en cadeauartikelen, staan in de Dorpsstraat tussen de kerstbomen en in het Dorpshuis De Furs. Tevens staan er kraampjes met hapjes en drankjes, waar bijvoorbeeld een lekker glaasje glühwein gedronken kan worden.

Op zaterdagmiddag treedt vanaf 13:00 uur het koperensemble, bestaande uit twee trompettisten en twee bariton, van Crescendo uit Baarn op. Op zondagmiddag vanaf 13:30 uur is er een optreden van het koor BV de Zangerij ,o.l.v. dirigent Wim van Geffen, uit Bussum.  De mooiste kerstliederen zullen ten gehore worden bebracht.

Het pittoreske dorpje Lage Vuursche heeft een beschermd dorpsgezicht met veel rijksmonumenten en het lijkt wel of de tijd er heeft stil gestaan. Omdat er ieder weekend veel dagjesmensen, zowel bij goed als minder goed weer, een bezoek brengen aan Lage Vuursche, zal het zeker ook op dit weekend weer gezellig druk zijn in het dorp. De toegang is gratis en er wordt gezorgd voor voldoende parkeergelegenheid op het weiland achter Restaurant De Lage Vuursche.

Na een bezoek aan de markt kunt u natuurlijk ook nog een wandeling maken in de prachtige bossen die het dorpje omringen of gezellig wat eten of drinken in één van de restaurants in het dorp.

Tevens is op zondag ook de eeuwen oude Stulpkerk in Lage Vuursche van 14:00 -16:00 uur opengesteld voor bezichtiging.Tevens is er zondagmiddag in de kerk live klassieke muziek met orgel en fluit.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *