Koningsdag 2017 – Lage Vuursche


09:00 uur
Kraamhouders gaan de kramen inrichten voor de Oranjemarkt.

11:00 uur
Opening van de Oranjemarkt en een kleedjesmarkt voor kinderen.

11:15 uur
Vlag hijsen op de hoek van Dorpsstraat en Slotlaan door onze burgemeester, de voorzitter van de contactcommissie en een lid van de Stichting Welzijn.

11:45 uur
Vlag hijsen bij het verpleeghuis. De burgemeester zal ook hier de vlag hijsen en Crescendo het Wilhelmus spelen. De Stichting Welzijn zal, zoals gebruikelijk is, aan iedere bewoner van het verpleeghuis een roos overhandigen. Hierna gaan we terug naar ons dorp voor de oranjeborrel in het dorpshuis “De Furs”.

12:30 uur
Oranjeborrel in het dorpshuis “De Furs”, iedereen is daarbij van harte welkom!
+
Aanvang kinderspelen met diverse attracties, o.a. springkussen, horecacircuit, hindernisbaan, rit met de huifkar en haakse sjoel bak/blikgooien/touwtjes pyramide. Kaarten voor deelname aan deze spelen kosten € 2,50 per kaart.
+
Aanvang Horeca puzzel circuit: kinderen tot 16 jaar kunnen meedoen aan een (puzzel)tocht bij verschillende restaurants en de boswinkel in Lage Vuursche. Er zijn verschillende activiteiten waar punten mee te verdienen zijn. Om 17:00 uur vindt er een prijsuitreiking plaats.

13:30 uur
Gedurende de hele middag zal afwisselend door de “Eemzangers” en de dweilband “De Straotklinkers” een optreden worden gegeven.

16:00 uur
In de Stulpkerk start het jaarlijkse Koningsdag concert. Dit concert is met medewerking van dhr. Ton van der Horst, organist te Hilversum. Er worden vaderlandse en geestelijke liederen gezongen worden. Tevens worden orgelimprovisaties ten gehore gebracht. Iedereen is van harte welkom, toegang is vrij, er is wel een collecte.

17:00 uur
Einde Oranjemarkt en uitslag Horeca circuit op de hoek van de Dorpsstraat en de Slotlaan.

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *