Restaurants in Lage Vuursche


In het kleine dorp Lage Vuursche hebben wij maar liefst zes restaurants. De pannenkoek vindt nog steeds grote aftrek maar ook een gastronomisch maal kan gevonden worden in de zes restaurants die ons dorp rijk is. Alle restaurants liggen binnen 200 meter van elkaar, altijd dus wel ergens een plek te vinden voor een lekkere kop koffie, lunch of diner!

Restaurants in Lage Vuursche

 

Restaurant Hotel De Nieuwe Kastanjehof
Keuken: Frans & Internationaal
Kloosterlaan 1
3749 AJ Lage Vuursche
035-6668248

www.denieuwekastanjehof.nl

Na 85 jaar krijgt De Kastanjehof een nieuw gezicht, in oktober wordt er verbouwd en vanaf 4 november weer open als een nieuwe parel in Lage Vuursche. Er komt een café bij met een winterterras, de tuin wordt open en toegankelijk, en de inrichting van het restaurant ondergaat een metamorfose.

Na de verbouwing gaat de Kastanjehof dagelijks al om 9.00 uur open, ook in het weekend.   


Restaurant De Lage VuurscheRestaurant De Lage Vuursche - Lage Vuursche
Keuken: Frans & Hollands
Dorpsstraat 2
3749 AD Lage Vuurche
035-6668351

www.vuursche.nl

 

Café-Restaurant De Lage Vuursche biedt u een bijna onbegrensd culinair pakket in een nostalgische ambiance. Wie heeft er geen stukje sentiment liggen op “De Lage Vuursche”. Van immense pannenkoeken en sorbets op het mooie zonnige terras uit de jeugdjaren, tot intieme familiediners in een van de ruimtes.


Restaurant ‘t JagershuisRestaurant Het Jagershuis - Lage Vuursche
Keuken: Pannenkoeken e/o poffertjes & Hollands
Dorpsstraat 11
3749 AC Lage Vuursche
035-6668202

www.jagershuislagevuursche.nl

 

Dagelijks kunt u genieten van ambachtelijk gebakken pannenkoeken. Daarnaast serveren zij u ook graag eier-, vlees- of vegetarische gerechten, diverse huisgemaakte soepen, salades en overheerlijke toetjes.
Wilt u borrelen? Maakt u liever gebruik van een high-tea arrangement of koffietafel? Komt u iets bijzonders vieren en heeft u specifieke wensen, ook dan bent u aan het goede adres.


Restaurant Het Vuursche Bos
Keuken: Pannenkoeken e/o poffertjes & Hollands
Dorpsstraat 25
3749 AC Lage Vuursche
035-6668426

www.hetvuurschebos.nl

Uit is thuis, na een heerlijke boswandeling of een sportieve fietstocht even lekker bijkomen in een gemoedelijke en huiselijke sfeer.
Het Vuursche Bos, het zusterrestaurant van De Vuursche Boer, is al meer dan vijftig jaar een begrip als het om ambachtelijke pannenkoeken gaat.


Restaurant De BosrandRestaurant De Bosrand - Lage Vuursche
Keuken: Pannenkoeken e/o poffertjes, Hollands & Frans
Dorpsstraat 33
3749 AC Lage Vuursche
035-6668290

www.bosrandlagevuursche.nl
Aan de rand van het bos in De Lage Vuursche ligt restaurant de Bosrand. Gunstig gelegen aan fietspaden en wandelroutes, met een gratis riante parkeerplaats voor de gasten. In het restaurant, in de ruime serre of in het seizoen op het zonovergoten terras, kunt u genieten van een lekker kopje koffie, een heerlijke lunch, of een gezellig diner.


Pannekoekenhuis De Vuursche Boer Restaurant De Vuursche Boer - Lage Vuursche
Keuken: Pannenkoeken e/o poffertjes & Hollands
Dorpsstraat 34-36
3749 AD Lage Vuursche
035-6668213

www.devuurscheboer.nl

 

Een wandeling of fietstocht door de prachtige bossen van Lage Vuursche is niet compleet zonder een bezoek aan het beroemde Pannenkoekenhuis.
De Vuursche Boer is al meer dan 50 jaar een begrip als het om pannenkoeken gaat. De specialiteit is de op ambachtelijke wijze gebakken pannenkoek, waar velen voor u hun vingers bij hebben afgelikt.
Al decennia lang scoort de Vuursche Boer in de top drie van alle objectieve pannenkoeken-testen.