Vuurol 2023

Vuurol is het ideale festival voor iedereen die op zoek is naar een unieke ervaring tijdens een ontspannen wandeling. Het festival prikkelt de zintuigen en laat je het bos verlaten met een schat aan nieuwe indrukken.

Laat je betoveren door ongewone voorstellingen en verrassingen. Duik onder in de stroom van ervaringen en zie waar het je naartoe brengt. Of je nu gefascineerd, verwonderd, verward of betoverd bent, Vuurol biedt een kanteling van de werkelijkheid die je niet snel zult vergeten. Beeldende kunst speelt een belangrijke rol en legt verbinding tussen het thema en het publiek.

Tijdens Pinksteren biedt de theaterwandeling een breed scala aan voorstellingen, ultra korte performances en LandArt op de mooiste plekken in het bos rondom het dagrecreatieterrein. Met behulp van een plattegrond, bewegwijzering in het bos en een programma met beschrijvingen van de voorstellingen, bepaal je zelf welke voorstellingen je wilt zien en in welke volgorde. Je wandelt zelfstandig door het bos en creëert zo je eigen theaterervaring.

De voorstellingen worden vijf keer per middag op het hele of halve uur gespeeld en duren tussen de 15 en 20 minuten. Tijdens je wandeling word je verrast door ultra korte voorstellingen die langs de wandelpaden worden opgevoerd.

Naast theater biedt Vuurol ook LandArt, waarbij de natuur als thema wordt gebruikt. Het festival organiseert speciale wandelingen met de kunstenaars langs de werken op de ochtenden voorafgaand aan de start van het festival.

Lees alles over de voorstellingen, UKV’s en LandArt of klik op de poster voor het volledige programmaboekje in PDF.

Reserveren: Link

Tags:

Datum

zo 28 mei 2023
Expired!

Tijd

13:00 - 18:00
Categorie
Vuurol

Organisator

Vuurol
Website
https://www.vuurol.nl/

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *