Restaurants in Lage Vuursche


In het kleine dorp Lage Vuursche hebben wij vijf restaurants. De pannenkoek vindt nog steeds grote aftrek maar ook een gastronomisch maal kan gevonden worden in de vijf restaurants die ons dorp rijk is. Alle restaurants liggen binnen 200 meter van elkaar, altijd dus wel ergens een plek te vinden voor een lekkere kop koffie, lunch of diner!

Vanaf 1 juni zijn de diverse restaurants weer open, hieronder eea uitgelegd per restaurant

De Lage Vuursche

Om u te mogen ontvangen gelden de komende tijd nog veel regels en daarmee behoorlijk wat aanpassingsvermogen van iedereen: van ons maar ook van u, als gast.
Voorlopig is het reserveren van een tafel verplicht en moeten wij rekening houden met een maximaal aantal gasten in het restaurant en op het terras. Wij zorgen voor extra hygiënemaatregelen om ieders gezondheid te blijven waarborgen en houden we de richtlijnen en adviezen van het RIVM nauwlettend in de gaten.
Al met al kijken wij uit naar de toekomst, geïnspireerd door het verleden. Alles wat u van ons gewend bent, maar dan net even anders. We hebben er zin in en hopen u dan ook snel te mogen verwelkomen in ons nieuwe ‘normaal’.

Reserveren kan via de website: www.vuursche.nl

‘t Jagershuis

Reserveren voor binnen: Vooraf telefonisch of bij het welkomstpunt voor het restaurant. U boekt een tafel voor 1,5 uur. (Uitzonderingen zijn mogelijk maar deze dient u vooraf aan te geven)
Terras : Bij het welkomstpunt kunt u zich aanmelden waar wij u van een plekje voorzien.Vooraf wordt er niet gereserveerd.

In alle gevallen geldt:
Uit hetzelfde huishouden:
U kunt gezamenlijk aan een tafel zitten. Hou wel rekening met 1,5 meter afstand met andere gasten. 
Niet uit hetzelfde huishouden: 
Max 2 personen per tafel. 

Komt u met meer? Dan kunt u zich verdelen over meerdere tafels, deze mogen niet verschoven worden en er is geen garantie dat die tafels zich direct naast elkaar bevinden.

Voor reserveringen kunt u bellen naar 035-6668202 of mailen naar info@jagershuislagevuursche.nl
Voor grotere reserveringen of bijzondere wensen kunt u contact opnemen met onze Party Manager via info@jagershuislagevuursche.nl

De Vuursche Boer

Reserveren ivm Corona is door de overheid verplicht gesteld. U kunt daarom voorafgaande aan uw bezoek ons bellen op nummer 035-6668213. Wij hanteren de door het RIVM gestelde regelgeving voor uw en onze veiligheid.
Mocht u vragen hebben hierover dan helpen wij u graag verder en wij zien u graag nadat uw reservering is bevestigd.

Het Vuursche Bos

Reserveren ivm Corona is door de overheid verplicht gesteld. U kunt daarom voorafgaande aan uw bezoek ons bellen op nummer 0617185375. Wegens een storing zijn wij vanaf 28 mei as telefonisch bereikbaar. Wij hanteren de door het RIVM gestelde regelgeving voor uw en onze veiligheid.

Mocht u vragen hebben hierover dan helpen wij u graag verder en wij zien u graag nadat uw reservering is bevestigd.