Stop megawindturbines Lage Vuursche


Meld je aan voor de digitale inspraakavond op 26 januari 2021, 19:30.

Gemeente De Bilt heeft de bossen van Lage Vuursche als kansrijk gebied aangemerkt voor het plaatsen van een groot aantal megawindturbines van 250 meter hoog. Deze locaties liggen in het natuurgebied Lage Vuursche. De schadelijke inpact voor de natuur is hier ongekend. Laat dit niet gebeuren! Actiecomité Windturbines Lage Vuursche vertegenwoordigt de belanghebbende omwonende en recreanten. 

Hoe kunt u helpen?

U kunt helpen door het ondertekenen van de online petitie: Red natuur- en recreatiegebied Lage Vuursche

De gemeente De Bilt heeft op maandag 25 januari een participatieavond voor de eigen inwoners en een extra avond op dinsdag 26 januari tussen 19.30 en 21.30 uur voor de inwoners van Lage Vuursche.

Wat nu van primair belang is, is dat zoveel mogelijk mensen zich aanmelden voor de participatie avond op dinsdag 26 januari. Het is online, dus kan simpel vanuit thuis. Aanmelden kan door een mail te sturen naar duurzaamheid@debilt.nl , ook als je hier al naar gemaild hebt, toch nogmaals apart aanmelden. Je krijgt dan een uitnodigingslink voor de zoom-meeting van de gemeente.

Laat van je horen! 

We hebben een voorbereidend document gemaakt met tips en uitleg voor de participatieavond. Heb je je aangemeld en wil je dit document, stuur dan een mail naar windturbineslagevuursche@gmail.com.

Deelnemen aan de groepsapp tegen winturbines in Lage Vuursche? Stuur dan ook een mail naar windturbineslagevuursche@gmail.com

We houden jullie op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.