Vuurol 2022


Het thema van 2022 is: VeerKRACHT

De makers hebben zich laten inspireren en geven hier hun invulling aan!

VeerKRACHT, nu al een afgesleten begrip. Maar op hoeveel manieren kun je opveren? En hoe, wanneer dit gecombineerd wordt met KRACHT?!
Is het tijd om afgeschoten te worden? De toekomst tegemoet, of als een kanon: dwars tegen alles in.
Laat jij je om de oren slaan bij het volgende om te incasseren? Of vind jij dat sprankje. Haal je het misschien uit je tenen of komt het je aanwaaien en pluk je het zomaar uit de lucht?
Wanneer er VeerKRACHT van je gevraagd wordt, wat brengt dit in jou teweeg?
Wat gebeurt er om je heen, waar zie je VeerKRACHT? Wie of wat inspireert je daarbij?

De natuur veert altijd terug; misschien niet helemaal zoals gehoopt, maar met kracht, terugvurend met wat we hebben veroorzaakt. Hoe gaat Moeder Natuur zich redden? En wij? Tijd voor VeerKRACHT!

Vuurol 2022: een andere vorm

Je bent gedurende de hele dag welkom om met je polsbandje van alles te gaan beleven. Dwaal door het bos en ontmoet verrassende Ultra Korte Voortellingen; gebeurtenissen waar jij deel van uit maakt. Onvoorspelbaar, onverwacht;

Bezoek de LandArtkunstwerken; ingrepen in en met de natuur op karakteristieke plekjes en ontmoet de kunstenaars, binnen of buiten de begeleidde LandArtwandeling. Laat alles even bezinken bij een lekker koffietje of wat anders en ontmoet de andere bezoekers. Draag jij in onze ‘publiekfoyer’ bij aan de reuze dromenvanger met hoe jij je veerkracht vindt? Of bezoek de installatie met Prullenbakverhalen.

Daarnaast zijn er de voorstellingen van rond de 20 minuten. Deze zijn in 2 tijdvakken verdeeld: in de ochtend of middag. Je bepaalt van tevoren of je gaat kiezen tussen de 5 familievoorstellingen in de ochtend of dat je het tijdvak van volwassenvoorstellingen in de middag gaat bezoeken.

Meer informatie 

Reserveren

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *